DOBCO Medical Systems

DOBCO Medical Systems, gevestigd in België, is gespecialiseerd in cloudoplossingen voor medische beeldvorming. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Jan Dobbenie en Kristof Coucke, twee veteranen uit de healthcare IT. Ze krijgen advies van vooraanstaande artsen, specialisten en experten uit verschillende businessdomeinen en realiseerden een spectaculaire groei, met een jaaromzet van 4 miljoen euro in minder dan acht jaar tijd.

Neem contact op Kom bij ons werken !

Onze visie

Wij geloven rotsvast in de kracht van cloud- en webtechnologie. Onze oplossingen zijn hierop geënt en dat zorgt ervoor dat wij complexe processen binnen medische beeldvorming kunnen stroomlijnen. Zo maken wij medische informatie sneller, accurater en op een veiligere manier beschikbaar aan artsen en patiënten.

Daarnaast streven we naar een hoogwaardige, efficiënte service- & supportorganisatie om de geïnstalleerde systemen zo goed mogelijk te ondersteunen.

DOBCO Medical Systems heeft grote ambities: wij willen innoveren, onze internationale activiteiten verder uitbreiden en een belangrijke partner zijn voor de zorgsector door met onze oplossingen de samenwerking tussen de zorgactoren te versterken, waarbij een uitstekende dienstverlening centraal staat.

Onze missie

Met onze andere kijk willen we innovatieve oplossingen bieden voor de uitdagingen binnen de medische beeldvorming .

Hiervoor vertrouwen we op state-of-the-art, volledig cloudgebaseerde software, waarmee wij patiënten en zorgprofessionals veilig, snel en laagdrempelig toegang bieden tot medische (beeld)informatie. Compleet met een heldere en eenvoudige interface en op maat van de onderliggende workflow of het businessscenario.